Een Toekomstplan voor Genk

PROgenk (de stadspartij van sp.a, Groen en onafhankelijken) heeft de afgelopen 6 jaar positief oppositie gevoerd tegen de absolute CD&V/NVA meerderheid. Maar tegelijkertijd hebben we ook keihard gewerkt aan een Toekomstplan voor Genk. Een plan waarmee we Genk willen klaarstomen voor de 21ste eeuw.

Genk heeft zoveel unieke kansen. Het wordt tijd dat we die grijpen. Genk is een industriestad met een ongelooflijke technologische en industriële knowhow. Dat mag niet verloren gaan maar moeten we nog meer uitspelen. Want in de industrie van morgen zullen de Genkenaren werken en een inkomen verwerven om een goed leven in Genk te kunnen leiden. Genk is een jonge stad. Maar dan moeten we onze jongeren van jongsaf ook de kansen geven om het te maken in Genk. Hun talenten volop laten ontwikkelen en hen de vrijheid geven om zelf initiatief te nemen. Genk is een diverse stad met wortels in heel België, Europa en de wereld. Zoveel verschillende wortels kunnen alleen maar sterke bomen opleveren. Die moeten we nog meer laten groeien en bloeien. En Genk is een groene stad, waar we de ruimte hebben om in een aangename, levendige en gezonde stad te wonen en te leven.

Het Toekomstplan voor Genk is een ambitieus maar vooral ook haalbaar programma waarmee PROgenk het verschil wil maken. Na 68 jaar hetzelfde beleid heeft Genk nood aan een nieuwe, frisse wind in het bestuur. Als het altijd dezelfden zijn die het voor het zeggen hebben zullen we ook altijd hetzelfde krijgen dat we al gehad hebben. Met dit Toekomstplan voor Genk geven we alle Genkenaren een nieuwe, betere toekomst.

Lees het plan op http://www.progenk.be

Galerij | Dit bericht werd geplaatst in Genk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s