Dromen van Genk

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Samen met 20 Genkenaren heb ik een boekje geschreven.  Samen vinden we dat de samenleving een klimaat moet scheppen waarbinnen mensen hun kleine en grote dromen en ideeën kunnen najagen.

Want alles begint met een droom.  Dromen van een lief. Dromen van een diploma. Dromen van een job. Dromen van een beter leven voor onze kinderen. Zonder dromen zouden we niets bereiken. Maar dan gaan we een stap verder: we maken onze dromen waar. Soms lukt dat, soms niet, maar we blijven onze dromen nastreven. Dromen geven hoop en een warme samenleving.  Die dromen zijn een krachtig wapen tegen de zogenaamde realo’s die alle creativiteit en vooruitgang smoren in weer eens zoveel hindernissen.

Mijn co-auteurs zijn allemaal fantastische Genkenaren.  Bekende en minder bekende.  Je vindt ze in het boekje.  En weet je wat zo fijn was? Dat ze allemaal heel concrete dromen hebben voor een betere, aangenamere stad, waar het beter leven is voor iedereen. Ze dromen niet alleen voor zichzelf maar voor alle Genkenaren.

Allemaal dromen waar ik aan wil werken.

Joke

Hier kan je door het boekje bladeren.

Galerij | Dit bericht werd geplaatst in Genk, Participatie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s