Power to the little people.

RAZ_4231Rob en ik hebben vandaag in de kleinste gemeente Herstappe onze gezamenlijke campagne met de kleinste affiche afgetrapt. We lieten van onszelf een miniversie in 3D printen en gaan de komende weken door het leven als “the little people”. Volg ons op facebook, twitter en instagram en ontdek mee waar the little people toe in staat zijn.

Het begint natuurlijk allemaal met mij en Rob. We zijn al jaren vrienden. We zijn allebei schepen, hij in Hasselt en ik in Genk. We geloven allebei dat creativiteit ons vooruit brengt. En we zijn er vooral rotsvast van overtuigd dat we samen meer kunnen dan alleen. Daarom trekken we nu ook samen naar de verkiezingen voor het Vlaams Parlement. Rob op plaats 2 en ik op plaats 1 bij de opvolgers. Hasselt en Genk, hand in hand.

10149269_10202496294341541_1195416437_nLittle people zijn geen “kleine” mensen of “gewone” mensen. Het zijn mensen die iedere dag keihard hun best doen om iets van hun leven te maken. Op school, op het werk, thuis en in hun straat of wijk. Mensen die de handen uit de mouwen steken, dromen en vooruit trachten te komen. Het zijn mensen die elkaar nodig hebben en elkaar helpen. Samen zijn ze sterk.

Daarom zijn little people dan ook groots en buitengewoon. Met onze mini Rob en mini Joke willen we de macht van the little people onder de aandacht brengen. Want little people zijn tot meer in staat dan je denkt. Zeker als ze samen werken. Volg de avonturen van Rob en Joke de komende weken dus op facebook, twitter en instagram en ontdek zelf wat “power to the little people” in Limburg kan betekenen.

Rob Beenders, plaats 2 Vlaams Parlement voor sp.a / Joke Quintens, plaats 1 opvolgers Vlaams Parlement voor sp.a.

RAZ_4113RAZ_4172RAZ_4112Hoe we ontstaan zijn zie je hier!

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Campagne. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s